„Prinţul Broască” și „Alis în lumea păpuşilor”, în weekend la Teatrul „Colibri”

1
519

Sâmbătă, 9 martie 2019, la ora 18.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” este programat spectacolul „Prinţul Broască”, de Veselin Boidev, după Fraţii Grimm, regia Todor Valov, traducerea Vili Nicolov Perveli, scenografia şi costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuşi realizate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova şi Aurelia Sadovska. În distribuție: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoş. „O poveste despre importanţa, responsabilitatea şi consecinţele promisiunilor personale, un spectacol amuzant, vivace, comic, în stilul operei bufe, totul acompaniat de muzica clasică şi vitală a lui W.A. Mozart”, subliniază regizorul Todor Valov.

Duminică, 10 martie 2019, la ora 11.00, călătorim cu „Alis în lumea păpuşilor”, în spectacolul cu scenariul şi regia de Iulia Cârstea, scenografia Eustaţiu Gregorian, muzica Alexandru Iosub, coregrafia Anca Tudor, cu actorii Alis Ianoş, Iulia Cârstea, Oana Stancu, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

Biletele pentru spectacole se pot procura de la Agenţia Teatrului „Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10.00-19.00, iar duminica în intervalul 10.00-13.00. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. După ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

1 COMENTARIU

  1. Draga… “doamna”… Altceva in afara de acel infect teatru ala de papusi si insalubra filarmonica in craiova asta nu mai exista? ca nu mai pot de drag de ce se intampla acolo, ca cititor, mai ca stau cu sufletul la gura…

Comments are closed.