Champions League – Real şi Bayern, victorii identice cu cele din tur

0
82

Desfăşurări identice ale partidelor din prima seară a returului optimilor Champions League. Real şi Bayern au fost conduse cu 1-0 la pauză şi s-au impus fără probleme la final, cu aceleaşi rezultate reuşite şi în prima manşă.

Pe un “San Paolo” arhiplin şi mai incendiar decât Vezuviul, Napoli a asaltat în prima repriză poarta campioanei Europei, marcând prin Mertens (24). Barele lui Ronaldo şi a aceluiaşi Mertens au contribuit la o repriză extrem de spectaculoasă. Partnenopeii au sperat doar până în minutul 57 să întoarcă acel 3-1 din tur. Salvatorul de serviciu al Realului, Sergio Ramos, a marcat în 5 minute de 2 ori cu capul, la cornere. Morata a stabilit rezultatul final în prelungiri.

La Londra, Arsenal avea o misiune şi mai dificilă, fiindcă Bayern se impusese acasă cu 5-1. Walcott a marcat în prima repriză, dar după pauză a venit tăvălugul german, înlesnit de Koscielny, care a primit două cartonaşe galbene în debutul părţii secunde, provocând şi penalty-ul din care Lewandowski a egalat. Robben, Douglas Costa şi dubla lui Vidal au dublat acel 5-1 din tur, aşadar un 10-2 la general cam ruşinos pentru Arsene Wenger.