Liga Campionilor: Real şi Wolfsburg, în faţa unor formalităţi?

0
100

Deseară, de la 21:45, în direct la Sport.ro şi pe canalele Dolce, vom afla primele sfert-finaliste din Liga Campionilor.
La Madrid, Realul o primeşte pe AS Roma, iar partida porneşte de la scorul de 2-0 în favoarea “galacticilor”. Deşi lucrurile par rezolvate, statistica ne dezvăluie faptul că formaţia din capitala Italiei are bilanţ pozitiv pe “Bernabeu”, două victorii, o remiză şi o înfrângere.
Ronaldo şi compania, pe trei în la Liga, la 12 puncte de liderul Barcelona, vin după ce au distrus-o pe Celta Vigo, 7-1, meci în care starul portughez a reuşit patru goluri, în timp ce capitolinii s-au distrat cu Fiorentina lui Tătăruşanu, 4-1, într-un veritabil duel pentru ultima treaptă a podiumului.
Partida de la Madrid va fi arbitrată de o brigadă poloneză, cu Szymon Marciniak la centru.
În cealaltă dispută a zilei, nemţii de la Wolfsburg joacă acasă cu belgienii de la Gent, după 3-2 în tur. Nici aici nimic nu pare cert dacă consultăm statistica, Gent plecând victorioasă din cele două vizite făcute până acum în Germania, contra lui Frankfurt, 1-0 în 1991, şi Werder Bremen, 3-2 în 2001.
În weekend, “lupii” au urcat pe 7 în Bundesliga, graţie unui succes cu Monchengladbach, 2-1, pe când Gent a lăsat-o singură la şefie pe Bruges, după ce s-a poticnit, pe teren propriu, în compania ante-penultimeia clasate, Leuven, scor 1-1.
Slovenul Damir Skomina a fost desemnat să împartă dreptatea la acest meci.
Restul programului: Zenit – Benfica (în tur 0-1), Chelsea – Paris SG (1-2) – mâine, Atletico Madrid – PSV Eindhoven (0-0), Manchester City – Dinamo Kiev (3-1) – marţea viitoare, Barcelona – Arsenal (2-0), Bayern Munchen – Juventus (2-2) – miercurea viitoare.