Ribery a revenit la antrenamentele lui Bayern, după două luni de absenţă

0
194

Mijlocaşul francez Franck Ribery, care nu a mai jucat din decembrie pentru Bayern Munchen din cauza unei accidentări la coapsă, a participat astăzi la primul său antrenament colectiv cu jucătorii clubului bavarez, anunţă  L’Equipe.
Ribery, 32 ani, s-a accidentat pe 9 decembrie la un meci cu Dinamo Zagreb din Liga Campionilor. În sezonul trecut, francezul a fost indisponibil 9 luni din cauza unei accidentări la gleznă.
La sfârşitul lunii ianuarie, Bayern anunţa că Ribery urmează ultima fază a programului său de recuperare.
Francezul are şanse, astfel, să evolueze în optimile de finală ale Ligii Campionilor, contra lui Juventus Torino (23 februarie, respectiv 16 martie).
Mâine, Bayern are meci în sferturile Cupei Germaniei, cu divizionara secundă Bochum. “Avem nevoie de Rinery. Ne aşteaptă câteva luni grele, dar frumoase. Trebuie să avem grijă pentru că nu va fi uşor cu Bochum. Echipa arată un nivel de joc foarte ridicat, chiar de primă ligă”, a declarat olandezul Arjen Robben.
Bayern a remizat, sâmbătă, în deplasarea de la Leverkusen, scor 0-0. Echipa lui Pep Guardiola este lider în Budesliga, cu 53 de puncte strânse în 20 de etape, la 8 “lungimi” de Borussia Dortmund.