Dolj: Doljean dispărut de la domiciliu căutat de poliţişti după ce i-au găsit maşina în câmp

0
206

Poliţiştii doljeni efectuează verificări şi investigaţii pentru unui bătrân de 72 de ani, din comuna Sadova, care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Conform IPJ Dolj, vineri, 05.02.2016, lucrătorii Postului de Poliţie Bulzeşti, au fost sesizaţi de către Anton M., de 40 ani, din Craiova, cu privire la faptul că tatăl său MARIN GHIORGHE, 72 de ani, cu domiciliu în comuna Sadova, Dolj a plecat, în ziua de 04.02.2016, în comuna Bulzeşti pentru rezolvarea unor probleme persoanale şi nu a mai revenit la domiciliu. Anton M. le-a povestit poliţiştilor că, în jurul orei 13.00 -13.00, l-a sunat pe tatăl său, care i-a confirmat faptul că a plecat spre casă, dar s-a împotmolit cu maşina pe un câmp şi nu ştie unde se află. În urma unor activităţi de căutare, sâmbătă, 06.02.2016, ora 16.30, a fost găsit autoturismul bărbatului dispărut, în câmp, la o distanţă de circa 3,5 km de DJ 643F. Autoturismul era închis, asigurat, fără a prezenta urme de forţare, iar persoana căutată nu se afla în acesta şi nici în împrejurimi. De la data dispariţiei poliţiştii au demarat investigaţiile şi cautările, iar în dimineaţa zilei de ieri acestea au fost reluate în zona unde a fost gasit autoturismul, mai exact terenurile din zona Gherceşti-Mischii-Şimnic şi pădurea Bobaru. La activităţi au luat parte peste 20 poliţişti, agenţi de pază ai unei firme specializate şi voluntari din comuna Gherceşti. Semnalmente: înălţime 170-175 cm, circa 60 kg, constituţie astenică, ochi negri, ten deschis, păr alb, tuns scurt. 

La data plecării era posibil să fie îmbrăcat în pantaloni şi sacou din velură, culoare maron, căciulă cu urechi, fular la gât, iar în picioare purta ghete din piele. Persoana în cauză a fost pusă în urmărire la nivel naţional. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112!