CNI anunţă că s-a încheiat recepţia stadionului Craiovei

0
141

Compania Naţională de Investiţii a anunţat că s-a încheiat procesul de recepţie pentru arena Ion Oblemenco, acesta fiind predat Primăriei din Craiova.

“Suntem onoraţi să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalţi iubitori ai fotbalului românesc, vestea mult aşteptată! Arena din Bănie este gata!! Astăzi, 7 noiembrie 2017, încheiem în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect “de suflet” al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început.
Vă mulţumim atât pentru sprijinul pe care ni l-aţi acordat, cât şi pentru interesul manifestat pentru acest proiect în toată această perioadă! Vă mulţumim atât dumneavoastră, cât şi întregii echipe care s-a implicat în mod responsabil în acest proiect!
Nu în ultimul rând, promitem să le fim alături beneficiarilor finali în utilizarea arenei sportive, urându-le mult succes!
CNI îşi va continua misiunea de a face imposibilul posibil, pentru o Românie mai frumoasă!” a fost anunţul de pe pagina de facebook a CNI.