Echipa lui Mititelu, punct important la Oradea

0
75

FC Bihor – FC U Craiova 1-1

Au marcat: R. Lukacs 31 / Săceanu 2 – pen.

Oradea, stadion: „Iuliu Bodola”, spectatori: 1.000.

FC Bihor: Smaranda – Letan, Fl. Lazăr (cpt.), Mintaş, Lupu – M. Popa – S. Ianc (79 Mihuţ), Bic (71 Hadăr), Sfârlea – R. Lukacs (88 Z. Lukacs), Fl. Pop. Antrenor: Gheorghe Ghiţ.

FC U Craiova: Hotoboc – Mitic, Acka, M. Ciucă (cpt.), Buşu – Cruceru (60 Frăsineanu), Săceanu, Mârzeanu, Goge – Ripoli (90 Cl. Bălan), Baird (49 Stoianof). Antrenor: Nicolo Napoli.

Au arbitrat: Nicolae Cătălin Botaş (Timişoara) – Imre Laszlo Bucşi, Joszef Peter (ambii din Sfântu Gheorghe).

 

Echipa lui Adrian Mititelu rămâne neînvinsă şi după etapa a 5-a a Ligii a II-a, izbutind un rezultat de egalitate la Oradea, în faţa lui FC Bihor. Săceanu a scos un penalty în startul meciului şi tot el l-a transformat, însă până la pauză fostul atacant al Astrei, Raymond Lukacs, a punctat dintr-o centrare a lui Sfârlea. Partea a doua a fost dominată de oaspeţi, care însă nu au mai reuşit să transforme vreuna dintre cele 3 ocazii mari de gol. La final, Nicolo Napoli a declarat: „A fost un meci echilibrat. Am reuşit să obţinem un penalti în primele minute, dar nu am avut posesia mingii în prima repriză, nu ne-am creat ocazii de gol. În repriza a doua am încercat să câştigăm meciul, am avut două – trei ocazii de gol, dar nu am reuşit să marcăm. . În a doua parte am încercat să jucăm mai aproape de ceea ce ştim noi şi am pasat mai bine. Intrările lui Stoianof și Frăsineanu ne-au adus superioritate. Consider că a fost un rezultat echitabil, dar cu acest punct câştigat la Oradea, suntem în grafic” a declarat Napoli.