Craiova zâmbește!

0
61


Cum ar fi dacă ai merge pe stradă și ai primi un zâmbet din inimă, autentic, de la cineva? Sau dacă tu ai dărui unul? O poți face astăzi, când Asociația „Craiova – Capitală Culturală Europeană 2021” sărbătorește împreună cu craiovenii Ziua Zâmbetului. „Ne dorim să oferim zâmbete tuturor celor din jur, dăruindu-le oamenilor oportunitatea de a se relaxa și a respira printr-un moment de creație”, spun reprezentanții asociației.

Astfel, la ora 18.00, în Piața „Mihai Viteazul”, craiovenii sunt așteptați cu hârtii, culori, pensule și zâmbete, unde vor fi invitați să picteze cu un grup de tineri artiști profesioniști și amatori. O parte din lucrările realizate astăzi vor fi expuse la Galeria Art Studio (Aleea Matei Basarab nr. 2), vernisajul urmând să aibă loc pe data de 10 august, ora 18.00.

Evenimentul face parte din proiectul „Roata de zâmbete”, organizat de Asociația „Craiova – Capitală Culturală Europeană 2021” și un grup de tineri format din Roberta Ionescu (absolventă a Facultății de Arte Plastice din București), Andreea Vlăduț (studentă la Facultatea de Arte Plastice din București), Alexandra Untaru și Ștefania Buzatu (studente la Facultatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București), Ruxandra Mitre (studentă la Medicină) și Marius Crețu (freelancer). „Vă invităm să vă descălțați de reguli și să aveți curajul să vă simțiți liberi!”, se adresează tuturor craiovenilor reprezentanții asociației.