Gigi Mulţescu va antrena CSU Craiova în sezonul următor

0
311

Gheorghe Mulţescu va fi noul antrenor principal la CS Universitatea Craiova, el înlocuindu-l pe Daniel Mogoşanu. Mulţescu a fost alegerea clubului din Bănie după eşuarea negocierilor cu Edi Iordănescu, gloria clubului Dinamo urmând să semneze o înţelegere pe un an, cu posibilitate de prelungire pe încă unul. Mircea Rednic a fost ultimul dinamovist care a antrenat în Bănie, în 2004.

În vârstă de 64 de ani, Mulţescu le-a mai pregătit în carieră pe Dinamo, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Sportul Studenţesc, Astra, Gaziantepspor, Poli Timişoara, Petrolul Ploieşti, Jiul Petroşani, FC Braşov, FC Vaslui, “U” Cluj, Progresul, Ceahlăul, Delta Tulcea, Gaz Metan Mediaş, FC Ettifaq, iar ultima dată a fost la FC Voluntari.

Noul preşedinte al clubului din Bănie va fi Marcel Popescu, el aflându-se în fruntea clubului şi în 1991, când a fost câştigat ultimul event de către Ştiinţa. Marcel Popescu s-a dezis de proiectul CS Universitatea atunci când exista şi echipa lui Mititelu