„Zilele Carierei” la Facultatea de Automatică

0
472

Pe 8 și 9 mai, AIESEC Craiova organizează o nouă ediţie a evenimentului “Zilele Carierei”, care se desfăşoară la Facultatea de Automatică, în intervalul orar 10.00 – 17.00. Acesta este evenimentul ce aduce aproape de craioveni câteva dintre cele mai importante companii din mediul local. 

“Zilele Carierei” oferă posibilitatea craiovenilor de a interacţiona direct cu reprezentanţii companiilor, dar şi acces la informaţii legate de oferta locurilor de muncă disponibile. Acesta reprezintă totodată şi un mediu optim pentru a îmbina două dintre cele mai importante elemente componente de pe piaţa muncii: cererea şi oferta. «Companiile care şi-au confirmat deja prezenţa sunt: ATES, HELLA, LUGERA, ADECCO, DAGMAR, CUMMINS şi CS OLTENIA. Evenimentul – ce are ca scop dezvoltarea economiei locale prin dinamizarea forţei de muncă – se adresează atât celor cu experienţă cât şi tinerilor proaspăt absolvenţi, care, în cadrul acestui eveniment, vor avea şansa de a obţine informaţii direct de la „sursă”», a declarat Radu Theodor Saizu, purtător de cuvânt al AIESEC Craiova

Primăvara aceasta, ofertele companiilor partenere vizează în special domenii precum cel tehnic şi cel IT. Toţi cei care îşi doresc un loc de muncă în aceste domenii, trebuie să meargă la Facultatea de Automatică, în zilele de 8 şi 9 mai, însoţiţi de un CV, iar acolo vor putea afla toate informaţiile despre oferta locurilor de muncă disponibilă a companiilor participante la eveniment.