Brazilianca Ana Paula Rodrigues va juca la SCM Craiova

0
443

Al patrulea transfer pentru sezonul următor la echipa de handbal SCM Craiova este Ana Paula Rodrigues, campioană mondială cu naţionala Braziliei, în 2013. Coordonatoarea de joc în vârstă de 34 de ani joacă în acest sezon la Dunărea Brăila şi a mai evoluat în România şi la CSM Bucureşti, echipă cu care a reuşit să câştige Champions League, în 2016. Prin acest transfer, clubul din Bănie încearcă să suplinească absenţa Anei Maria Ţicu, care a suferit accidentare foarte gravă şi va lipsi până în toamnă.

„Vă anunțăm în mod oficial că super jucătoarea Ana Paula Rodriguez va juca pentru echipa de handbal feminin SCM Universitatea Craiova, începând din sezonul viitor. În vârstă de 34 de ani, handbalista are un CV impresionant: titlul mondial câștigat în 2013, dar și Liga Campionilor obținută cu CSM București în 2016. Ana Paula mai are în vitrina personală: Liga Florilor, Cupa EHF și Cupa Cupelor, dar și multe alte trofee. A îmbrăcat tricoul unor formații de top, precum Rostov, Chambray și CSM București. În România, jucătoarea a mai evoluat la CSM, dar și la Dunărea Brăila, formație de la care vine în Bănie. Ne dorim să creăm o echipă puternică și să facem spectacol, atât în teren, cât și în tribune. Împreună suntem mai puternici!” este comunicatul SCM Craiova.

SCM Craiova a mai reuşit pentru sezonul următor transferurile jucătoarelor: Anastasija Babovic (21 de ani, Muntenegru), portar, de la Buducnost Podgorica, Dijana Mugosa (Muntenegru, 26 de ani), extremă stânga, de la Podravka Vegeta şi Katarina Krpež Šlezak (Serbia, 33 de ani), extremă dreapta, de la Krim Ljublijana.

SCM Craiova este pe locul zece în Liga Florilor după 20 de etape, cu 26 de puncte, iar următorul meci de campionat îl dispută în deplasare, cu Ştiinţa Bucureşti, sâmbătă, de la ora 12.