Arestați pentru trafic de droguri de risc

0
96

Polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au documentat activitatea a patru bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc. Pe numele lor, au fost emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Pe 31 martie a.c., polițiști de la Serviciul Antidrog – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat șapte percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Au fost ridicate doze de cannabis, precum și instrumente și dispozitive de mărunțire și porționare. Șapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii. Urmare a probatoriului administrat, patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Acum, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și polițiști de la I.P.J. Dolj, precum și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj și ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *