Amenzi în cuantum de 32.000 de lei, aplicate de poliţiştii doljeni, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea stării de alertă

0
41
În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. În cadrul acţiunilor, polițiștii doljeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 120 de societăți comerciale, aproximativ 1.000 de locaţii de interes și  200 de mijloace de transport. Pentru abaterile constatate au fost aplicate  170 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 32.000 de lei, din care 129 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție şi 6 sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiei privind deplasarea.
S-a intrat, fără invitaţie, la mai multe petreceri
Polițişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 01.04.2021, pe o reţea de socializare a fost postată o fotografie în care apăreau mai multe persoane pe terasa unui hotel din Craiova, care nu respectau distanţarea fizică şi nu purtau masca de protecţie. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate 13 persoane care au fost sancţionate conform prevederilor Legii 55/2020, cu amendă, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.500 lei. De asemenea,iIeri, 6 aprilie, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un imobil de pe strada “Maria Rosseti”, din Craiova, este organizată o petrecere privată.  La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au identificat organizatorul petrecerii în persoana unui bărbat de 35 de ani, din Craiova, fiind sancţionat cu amendă în valoare de 2.500 de lei conform Legii nr. 55/2020. Totodată, alte şase persoane participante la petrecere au fost sancţionate contravenţional conform Legii 55/2020. De asemenea, tot poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un imobil de pe  Calea Brezei, din Craiova, se intenţiona organizarea unei petreceri private. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, Secțiilor  1, 3, 4, 5, 6 și Biroul Rutier, precum și o grupă de jandarmi din cadrul IJJ. Dolj, care au au identificat persoana care intenţiona să organizeze petrecerea, precum şi alte opt persoane, fiind  aplicate nouă sancţiuni contravenţionale  conform Legii 55/2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *