Înscrierile în organizaţia de studenţi AIESEC Craiova continuă

0
84

studentiÎnscrierile în organizaţia de studenţi AIESEC Craiova continuă iar tinerii au ocazia de a trăi cea mai frumoasă experienţă, plină de provocări şi diversitate dar şi oportunitatea de a se dezvolta într-un context multicultural.

Recrutarea a început pe 22 februarie şi se va sfârşi pe 15 martie, iar pe 18 şi 19 martie va avea loc inducţia noilor membri. Inducţia reprezintă un seminar de pregătire în care sunt prezentate departamentele, scopul şi istoricul organizaţiei.

“Recrutarea merge bine, am avut multe prezentări la clase şi am discutat cu studenţii pe holurile universităţii, aceştia îşi doresc să se implice în activităţile de voluntariat pe care organizaţia noastră le desfăţoară. În AIESEC studenţii au ocazia să se dezvolte atât personal cât şi profesional, să îşi îmbunătăţească anumite abilităţi precum cea de a vorbi în public, limba engleză dar cel mai important au ocazia să înveţe ce înseamnă munca în echipă şi să descopere ceea ce le place să facă.”, declară Ramona Copcă, coordonatorul echipei de recrutare.

Pentru a deveni membru al organizaţiei este nevoie să fii student până în vârsta de 29 de ani, să ai un nivel de engleză cel puţin conversaţional, să fii deschis către noi culturi şi să îţi doreşti să cunoşti oameni din toate culţurile lumii.

AIESEC este o organizaţie internaţională de studenţi, non-guvernamentală, apolitică, non-profit şi care este prezentă în peste 126 de ţări şi teritorii din întreaga lume şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de leadership ale membrilor săi.