„Străini în noapte”, cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, pe scena TNC

0
414

Reprezentaţia „Străini în noapte” revine într-un nou sezon după aproape patru ani în care „Montagne Russe-ul” lui Eric Assous (titlul original al piesei) i-a purtat pe spectatorii din toată ţara într-o lume plină de nostalgie a clipelor frumoase ale tinereţii. Spectacolul se clasează şi în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru, constituindu-se într-o adevărată operă de artă regizată de maestrul Radu Beligan.

Cuplul de „străini în noapte” – pe care îl veţi putea vedea şi pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, mâine, 8 martie, de la ora 19.00 – este format din Florin Piersic şi Medeea Marinescu, o actriţă extrem de valoroasă pentru generaţia sa, a cărei interpretare completează cum nu se poate mai bine jocul actoricesc unic şi remarcabil al maestrului-coleg.

O comedie romantică de succes, cu replici savuroase şi răsturnări surprinzătoare de situaţie, despre seducţie, minciună şi timpul care ne transformă, pe care sunteţi invitaţi să o vizionaţi chiar de Ziua Femeii şi, de ce nu, să o oferiţi în dar cu acest prilej. Biletele se găsesc la Agenţia TNC (tel. 0251.413.677), la preţul de 60 lei.