Incendiu puternic la Podari. Două persoane – salvate de pompieri

0
203

În această dimineaţă, un incendiu puternic a izbucnit la o casă din comuna Podari, din cauza exploziei unei centrale termice. Două persoane, aflate în locuinţă la momentul izbucnirii focului, au fost salvate, incendiul fiind lichidat în jurul orei 09:00.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospeciala SMURD și o autospecială CBRN, fiind prezent și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. “În incendiu au fost surprinse doua persoane în vârstă, dintre care una imobilizata la pat. S-a acționat pentru scoaterea persoanelor din incendiu, concomitent cu stingerea flăcărilor. Locatarii au fost evacuați și, la o primă evaluare, prezintă arsuri de gradul II pe faţă și pe membre. Conştienți şi cooperanți, au fost transportați la spital”, precizează ISU Dolj.

Pagubele: acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, bunuri (mobilier, îmbrăcăminte și electrocasnice), acoperișul unei locuințe vecine, pe o suprafață de 100 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: acumulări de gaze.