“Putem avea un preţ corect la gaze naturale doar cu un Cod de Reţea obiectiv şi o piaţă funcţională”

0
355

Asociaţia Energia Inteligentă împreună cu Publicaţia Energy-Center.ro organizează joi, 15 februarie 2018,  la Camera de Comert şi Industrii a Municipiului Bucureşti (CCIB), Aula Carol I, dezbaterea cu tema Putem avea un preţ corect la gaze naturale doar cu un Cod de Reţea obiectiv şi o piaţă funcţională”

Având în vedere procesul de liberalizare al pieţei de gaze, evoluţiile pe plan internaţional în ceea ce priveşte interconexiunile între ţările europene, precum şi formarea preţului pentru consumatori, considerăm ca la elaborarea Codului Retelei trebuie sa participe toti actorii pietei de gaze.

In functie de interesul aratat dezbaterii noastre ne propunem un set de intalniri pe marginea Codului Retelei, astfel incat aceasta componenta esentiala a bunei functionari a pietei de gaze sa raspunda provocarilor actuale.

Prezentam mai jos tematica primei noastre intalniri:

  1. De ce nu functioneazaCodulRetelei in Romania?
  2. Piatalibera de gaze presupune reguli, CodulReteleifiind un pilon central in functionareaacesteia.
    3. Cum afecteazastabilireaPretuluiCorect la Gaze nefunctionareaCoduluiRetelei?
  3. CodulReteleiincotro?

Evenimentul va avea loc in data de 15 februarie la Camera de Comert si Industrii a Municipiului Bucuresti (CCIB),Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, etaj 2,  Aula Carol I, intre orele 11,00-13,00.

La dezbaterea noastra vor participa reprezentanti ai Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, Protectia Consumatorului si Consiliului Concurentei

Conferintava fi moderata de domnul Dumitru Chisalita, Presedintele Asociatiei Energia Inteligenta.

Convinşi fiind de oportunitatea acestui eveniment pentru institutia pe care o reprezentaţi, vom fi onoraţi de participarea Dumneavoastră la această dezbatere.

AGENDĂ EVENIMENT

 10:30 – 11:00 ÎNREGISTRAREA PARTICIPANŢILOR, WELCOME COFFEE
11:00 – 13:00SESIUNE DE DEZBATERI