Spectacolul-eveniment Pop Opera Concert

0
108

Spectacolul-eveniment Pop Opera Concert, organizat de Opera Română Craiova, va avea loc în data de 12 decembrie 2019, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Craiova.

Spectacolul care trebuia să se desfășoare în 17 noiembrie 2019 a fost reprogramat din cauza unor probleme medicale ale Larei Fabian, invitatul special al evenimentului. Lara Fabian a transmis public un mesaj călduros spectatorilor care așteaptă să o asculte la Craiova, prin care explică problemele de sănătate suferite și își exprimă dorința de a se revanșa față de publicul din Bănie.

Artista care a reconfigurat concepția generală despre live performance, celebra Lara Fabian este capul de afiș al spectacolului-eveniment Pop Opera Concert, eveniment muzical care face parte din ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova.

La Sala Polivalentă din Craiova, Lara Fabian va interpreta atât piese celebre precum „Je t’aime” și „Je suis malade”, dar a pregătit și un duet cu tenorul Operei Române Craiova,Bogdan Mihai, interpretul care a reușit în ultimul deceniu să-și revendice scena de operă de pe întreg mapamondul cu autoritatea unei adevărate legende.

Pe scena de la Sala Polivalentă va urca și Katiuscia, interpretăîndrăgită de publicul italian, dar aplaudată și în multe alte țări din Europa, America, Asia și Africa, care va cânta pentru prima dată în România, la Craiova.

Orchestra, Corul și soliști ai Operei

În cadrul evenimentului muzicalvom asculta unele dintre cele mai frumoase pagini muzicale, interpretate de soliștii Operei Române Craiova Bogdan Mihai, Mariana Bulicanu și Renata Vari, alături de Orchestra și Corul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.