Alb-albaştrii se minunează de câte ocazii ratează şi promit că vor veni şi victoriile la scor

0
329

La finalul partidei cu Universitatea Cluj, antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, şi căpitanul echipei, Nicuşor Bancu, şi-au exprimat uimirea pentru ocaziile ratate în acest meci, cele mai mari fiind cea cu poarta goală, a lui Rivaldinho, şi penalty-ul irosit de Mitrea. Dacă Rădoi este mulţumit că echipa nu a primit gol, chiar dacă acest lucru îl va costa o masă oferită jucătorilor, Bancu a promis că vor veni şi victorii la scor, până acum Universitatea Craiova câştigând numai la limită în campionat.

”O victorie meritată, chiar dacă și ‘U’ Cluj a avut câteva situații, toate au plecat de la greșelile noastre. Situațiile lor au fost cadourile noastre. În prima repriză, ne-am apropiat la posesie de 80%, am avut ocazii mari. Dacă marcam din penalty, diferența de scor era mai mare, pentru că ‘U’ Cluj, începând jocul devreme cu dezavantaj, ar fi lăsat spații mai mari. Mă minunez de unele, pentru că de pe bancă par ocazii foarte mari. Se întâmplă uneori să fii departe de minge. Am mai avut situații mari, dar ne-au lipsit câteva secunde. Am trăit periculos unele momente, chiar și finalul partidei. Am făcut aceeași greșeală, cu retragerea noastră. Bancu nu e nicio surpriză. Nu doar cu mine a jucat titular, nu sunt singurul imbecil. Cu toți antrenorii a jucat bine. Cu poziția lui Crețu, e normal, are calitatea să atace spațiile, apare bine la finalizare. Mă bucur că reușim să câștigăm fără să luăm gol. Acum le sunt dator băieților cu o masă pentru că nu am primit gol”, a spus Mirel Rădoi.

”Meritam să înscriem mai devreme. Am avut și acel penalty ratat, și multe ocazii mari, trebuia să înscriem mai repede. A venit golul lui Crețu. Am avut ocazii să facem 2-0. Pe final ne puteau surprinde. Cred că am câștigat meritat. Suntem bucuroși că am obținut o nouă victorie. Vorbim după fiecare meci că alte echipe, dacă aveau ocaziile noastre, marcau 4-5 goluri și noi abia înscriem un gol sau două. Nu mai contează dacă câstigăm cu un gol sau două, sunt importante punctele. E important să fim în față pentru că cei de la Farul reușesc să câștige de fiecare dată. Suntem bucuroși că nu am primit gol, sperăm să fim din ce în ce mai omogeni, să închidem spațiile. Pentru unii dintre colegii mei acest sistem nu era cunoscut. Ne trebuie timp de acomodare. Dacă avem răbdare, vor veni și victoriile la scor”, a declarat Bancu