Ştiinţa a pus în vânzare biletele pentru primul meci pe noul gazon

0
471

În această pauză competiţională se înlocuieşte suprafaţa de joc de pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar primul meci pe noul gazon va fi Universitatea Craiova – Academica Clinceni, luni, 18 octombrie, de la ora 20.30, contând pentru etapa a 12-a a Ligii I.

Ştiinţa a pus deja în vânzare biletele pentru acest joc, la care vor avea acces, cel mai probabil, fanii care sunt vaccinaţi ori au trecut prin boală în ultimele trei luni, ţinând cont de incidenţa de infectare din Craiova.

“După această pauză competițională, luăm cu asalt stadionul „Ion Oblemenco” pentru duelul cu Academica Clinceni de luni, 18 octombrie. Acum, mai mult ca oricând, trebuie să contiuăm împreună parcursul bun și să obţinem a 3-a victorie consecutivă din campionat. Fii alături de „lei“ şi achiziţionează bilete atât online, prin platforma Eventim, cât și de la toate punctele noastre de vânzare tradiționale. Știința e mare și-n teren, și-n tribune, așa că următorul pas îl facem împreună” este anunţul Universităţii Craiova.

Biletele la meciul cu Clinceni costă: 15 lei la Peluza Nord, 30 de lei la Tribuna a II-a, 40 de lei la Tribuna I şi 70 de lei sau 100 de lei la VIP 1/2.