“U” Craiova s-a despărţit de Qaka şi Drăghici

0
435

În ultima zi a perioadei de mercato, Universitatea Craiova a achiziţionat patru jucători, dar s-a şi despărţit definitiv de albanezul Kamer Qaka şi l-a împrumutat pe mijlocaşul Stephan Drăghici la FC Argeş, până în vara anului viitor.

Stephan Leonard Drăghici, care este încă jucător under 21, a fost adus de Craiova pentru 100.000 de euro de la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj, fiind împrumutat mai apoi la Juventus Bucureşti, Sepsi OSK şi Gaz Metan Mediaş.

Pus pe lista de transferuri de Universitatea Craiova, atât în iarna trecută, cât şi în vara aceasta, albanezul Kamer Qaka s-a despărţit în sfârşit de formaţia din Bănie, reziliindu-şi contractul în ultima zi de mercato. Clubul din Bănie a acceptat să-i achite câteva salarii pentru a încheia conturile cu mijlocaşul de 25 de ani, care a devenit liber de contract în ultima zi a intervalului de transferuri pentru a se putea legitima la un alt club în perioada următoare, în care se pot achiziţiona numai jucători liberi de contract. Oltenii l-au adus pe Qaka acum un an de la Poli Iaşi, pentru 200.000 de euro, iar salariul albanezului era de 10.000 de euro pe lună.

În sezonul precedent, Kamer Qaka a adunat 19 prezenţe în formaţia craioveană, dar nu a reuşit niciun gol şi nicio pasă de gol. Ultima prezenţă a albanezului în echipa din Bănie s-a consemnat în decemebrie, anul trecut, când a intrat pe finalul meciului cu FC Botoşani. Albanezul cu paşaport norvegian a marcat un singur gol în toată cariera sa, care a cuprins echipele: Raufoss, Honefoss, Sarpsborg, Kristiansund, Poli Iaşi, FCSB şi Universitatea Craiova.

Kamer Qaka, care este cotat la 450.000 de euro, mai avea contract cu Universitatea Craiova încă 3 ani. Mijlocaşul născut în Kosovo are şi 4 selecţii în naţionala Albaniei.