Ford dezvăluie Puma Titanium X, ce va fi prezentat la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt

0
120

Ford a dezvăluit ieri pentru prima dată modelul elegant și bogat în tehnologii Ford Puma Titanium X, înainte de debutul public al acestuia la Salonul Auto de la Frankfurt din Germania, care va avea loc săptămâna viitoare.

Îmbunătățind SUV-ul Puma prin tehnologii, confort și un nivel al ergonomiei premium, noul Puma Titanium X este primul model Ford care oferă huse detașabile și lavabile pentru scaune, care îi vor ajuta pe clienți să își păstreze senzația de interior premium și primele scaune cu masaj lombar din segment, pentru un confort sporit pe parcursul călătoriilor.

Alte tehnologii sofisticate ce vin în echiparea standard includ încărcarea wireless pentru dispozitivele smartphone, primul hayon cu sistem de deschidere de tip “mâini libere” din segment și un sistem de sunet premium B&O. Puma Titanium X oferă de asemenea detalii și finisaje exterioare și interioare unice, care completează designul seducător al modelului.

„Asemenea noului Ford Puma ST-Line X, pe care l-am dezvălui la începutul acestui an, noul nostru Puma Titanium X are caracterul său distinct”, a declarat Roelant de Waard, vicepreședinte, Marketing, Vânzări și Service la Ford Europa. „Tehnologiile standard rezervate de regulă limuzinelor oferă acum un confort excepțional pentru clienții SUV-urilor compacte”.

Noul Ford Puma îmbină un design exterior uimitor, cel mai bun spațiu de încărcare din segment – fără compromis și o tehnologie sofisticată mild-hybrid pentru clienții din Europa.