Consultări la Cotroceni, în lipsa şefului statului

0
77

Preşedintele Klaus Iohannis i-a delegat, joi, pe consilierii prezidenţiale Mihaela Ciochină şi Cosmin Marinescu ca să discute cu ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre rectificarea bugetară, informează Administraţia Prezidenţială.

“Ministrul Finanţelor Publice şi Ministrul Justiţiei au fost primiţi la Palatul Cotroceni de către Mihaela Ciochină, Consilier Prezidenţial – Departamentul Legislativ, şi Cosmin Marinescu, Consilier Prezidenţial – Departamentul Politici Economice şi Sociale”, a anunţat Administraţia Prezidenţială, cu privire la întâlnirea programată joi, de la ora 11.30 la Cotroceni.

Întrevederea de la Palatul Cotroceni, vine după ce Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, prima rectificare bugetară pe anul 2018, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Nelu Barbu, la finalul şedinţei de la Palatul Victoria.

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat, referitor la întâlnirea de joi la care ar fi trebuit să discute cu preşedintele Klaus Iohannis, că va merge, împreună cu Tudorel Toader, cu toate datele şi clarificările legate de rectificare şi că şeful statului a crezut că dă “şah mat Guvernului”.