Cristian Buşoi: Candidez la preşedinţia PNL

0
94

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, şi-a anunţat, ieri, candidatura la şefia PNL, afirmând că trebuie să se revină la “România lucrului bine făcut” – sloganul lui Klaus Iohannis din anul 2014 şi că în următoarea perioadă va forma o “echipă a lucrului bine făcut” .

Cristian Busoi participa la consultarile privind formarea unui nou guvern, la Palatul Cotroceni, miercuri 14 decembrie 2016. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
Cristian Busoi participa la consultarile privind formarea unui nou guvern, la Palatul Cotroceni, miercuri 14 decembrie 2016. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

“Vin în faţa dumneavoastră pentru că am decis să îmi anunţ candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul care va avea loc în data de 17 iunie. O fac cu toată responsabilitatea şi cu toată dorinţa de a schimba lucrurile în bine”, a declarat secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, la sediul PNL, din Modrogan.

        Cristian Buşoi şi-a însuşit sloganul preşedintelui Klaus Iohannis, de la alegerile prezidenţiale din anul 2014 – “România lucrului bine făcut” şi a susţinut că pentru a bate PSD, PNL trebuie să recâştige electoratul care l-a votat pe Iohannis şi care a ieşit în stradă la protestele din 2017. “Trebuie să revenim la ideile care au mobilizat milioane de români, trebuie să revenim la România lucrului bine făcut”, a spus Buşoi.

           Secretarul general interimar a afirmat că echipa cu care va intra în cursa internă va fi “echipa lucrului bine făcut”. “(…) voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă ca în săptămânile următoare să-i aduc alături de mine pe cei mai mulţi din colegii mei din PNL care să facă parte din această echipă, aş numi-o echipa viitorului, echipa lucrului bine făcut”, a declarat Buşoi, afirmând că vrea ca PNL să fie “un partid modern”, care să aibă curajul să supere “anumiţi oameni” şi să aibă “o identitate ideologică”. Buşoi a mai spus că liberalii nu trebuie “să îşi mai pună piedici”. “Trebuie ca PNL să îşi susţină de acum înainte candidaţii, nu să le pună piedici prin intrigi de culise pentru că din păcate aceasta a fost nenorocirea care a dus la promovarea a patru candidaturi la alegerile locale la Bucureşti şi care a deschis drum liber altor forţe politice şi în primul rând USR”, a spus secretarul general interimar al PNL.