Liviu Dragnea, mesaj către Cioloş: Nu este exclusă varianta de a “da jos” acest Guvern

0
131

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a criticat joi, într-o conferinţă de presă la Slatina, activitatea unor miniştri din cabinetul condus de Dacian Cioloş şi a menţionat că nu este exclusă varianta de a “da jos” acest guvern, însă astfel s-ar crea riscul de a avea o “instabilitate permanentă” în plan politic în acest an.

liviu_dragnea_pas_88488700“Încă nutresc speranţa că nu sunt eu vinovat pentru neperformanţa guvernului Cioloş. Ca să dăm jos guvernul Cioloş trebuie să ajungem la domnul Iohannis. În care sincer nu am încredere că va nominaliza o persoană responsabilă, din partea PSD de exemplu, care să conducă guvernul şi atunci există riscul să ne trezim cu un guvern tehnocrat doi, care sigur că nu va mai fi votat în Parlament, dar am putea risca să ajungem iar într-o instabilitate permanentă în acest an. Asta nu înseamnă că această variantă este exclusă”, a spus Liviu Dragnea, fiind întrebat de presă dacă PSD intenţionează să “dea jos” actualul guvern în condiţiile în care controlează majoritatea parlamentară.

Liderul PSD a menţionat că o asemenea posibilitate poate fi analizată după campania electorală pentru alegerile locale şi până atunci se va vedea şi “cum funcţionează majoritatea”.