Ghişee de evidenţă a poopulaţiei în comuna Brădeşti

0
77

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Brădeşti îşi va deschide activitatea miercuri, 7 mai. Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj aduce la cunoştinţă această schimbare cetăţenilor din comuna Brădeşti şi celor care doresc să-şi stabilească domiciliul în localitatea respectivă.

Astfel, Persoanele care nu deţin acte de identitate şi îndeplinesc condiţiile de vârstă, deţinătorii de buletine de identitate sau cărţi de identitate a căror valabilitate a expirat, sunt aşteptaţi să solicite eliberarea de noi documente de identitate chiar din prima zi de activitate la acest serviciu. Noul serviciu public comunitar local de evidenţă a persoanelor vine în sprijinul celor aproximativ 4440 de cetăţeni ai comunei, care începând cu data de 07.05.2014, nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze în oraşul Filiaşi pentru a-şi obţine actele de identitate. Programul de funcţionare al serviciului va fi zilnic de luni până vineri, între orele 08.30-16.30, în ziua de miercuri programul prelungindu-se până la orele 18.30.

 

Relaţii suplimentare se pot obţine prin Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj, la numerele de telefon 03511437.038, 03511437.039 şi de la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Brădeşti.