Mangia: “Cu CFR trebuie să avem personalitate. Exclus să demisionez”

0
465

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, a prefaţat derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.30, pe „Ion Oblemenco”, în etapa a 4-a a play-off-ului. Italianul spune că are probleme de lot, dar acestea nu mai contează în acest moment al sezonului, în care echipa nu mai are voie să facă paşi greşiţi. Mangia nu ia în calcul să-şi dea demisia nici dacă Universitatea pierde şi al treilea derby într-o săptămână, după eşecurile cu FCSB şi Viitorul.

„Este un meci dificil, întâlnim campioana, liderul. E clar că dacă nu câştigăm şansele la titlu vor scădea şi mai mult. Important este ce demonstrăm pe teren, nu mă interesează să avem prima şansă înainte de meci. Avem o singură zi pentru a pregăti meciul cu CFR şi nu avem multe soluţii, nu avem posibilitatea de a schimba mulţi jucători. Nu mă interesează acum calendarul, ci doar acest meci şi vrem să facem totul pentru a câştiga. În fotbal, după un meci urmează altul şi apare astfel şansa de a uita eşecul, avem şansa să arătăm că suntem o echipă de valoare.

Această echipă a avut tot timpul atitudine, dar trebuie să demonstrăm personalitate şi mentalitate. Trebuie să fim concentraţi, nu mai avem ocazia de a greşi în acest moment al sezonului. Dacă vom câştiga, putem reintra în lupta pentru titlu. În schimb, CFR rămâne lider şi cu prima şansă la titlu şi dacă nu face un rezultat pozitiv. Este exclus să-mi dau demisia, nu face parte din mentalitatea mea. Momentele bune sau mai puţin bune fac parte din meseria de antrenor, publicul reacţionează în funcţie de rezultate” a spus Mangia.

Fundaşul croat Renato Kelic a declarat „Am pierdut două meciuri în care nu am fost mai slabi ca adversarii, dar nu este totul pierdut. Va fi un joc frumos cu CFR, spectaculos, vrem să câştigăm, pentru a-i mulţumit pe fani, ne dorim să vină în număr mare pentru a ne ajuta să învingem. Este un derby, poate fi decis de o greşeală, de o minge. Mai sunt destule meciuri, unele directe, şi mai avem şansa de a reveni”.