DAT ÎN JUDECATĂ?

0
77

Victor Piţurcă

Ecourile imensului scandal dintre finanţatorul Universităţii Craiova şi fostul manager general Victor Piţurcă încă nu s-au stins! Un nou episod al războiului dintre Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă pare că se va consuma în viitorul apropiat, fostul selecţioner al României urmând a fi dat în judecată de omul de afaceri originar din Booveni. Respectiva intenţie a şi fost adusă la cunoştiinţă ieri după-amiază, prin intermediul unui comunicat remis de conducătorii clubului oltean. „Decizia luată de Fotbal Club U Craiova S.A., de desfacere a contractului de muncă, pe motive disciplinare, în ceea ce-l priveşte pe Victor Piţurcă a rămas definitivă şi irevocabilă, prin neatacare de către acesta. Având în vedere prevederile legii cu privire la astfel de situaţii, o decizie care priveşte desfacerea contractului de muncă al unui angajat şi care nu este contestată în termenul legal, devine irevocabilă şi inatacabilă. Astfel stând lucrurile, contractul de muncă cu numărul 180/23.09.2010 şi înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj sub numărul 32148/23.09.2010 a  fost desfăcut din culpa exclusivă a lui Victor Piţurcă. Având în vedere situaţia dată, Fotbal Club U Craiova S.A. va iniţia în instanţa de judecată o acţiune de răspundere patrimonială împotriva lui Victor Piţurcă”, se specifică în comunicatul remis ieri.

Şanse să revină la Naţională

Plecat de la Universitatea Craiova în urma unui scandal monstru cu finanţatorul Adrian Mititelu, Victor Piţurcă are şanse să se întoarcă la cârma naţionalei României. „Aud că o să vină Cosmin Olăroiu în proporţie de 70 la sută şi Piţurcă în proporţie de 30 la sută. Bârfe, deocamdată! Clar, nu ştiu nimic, n-am vorbit cu Mircea Sandu sau Adalbert Kassai. Dar mai mari procente le are Cosmin Olăroiu , aşa aud. E posibil să rămână Răzvan Lucescu, nu ştiu nimic precis”, a spus Gigi Becali, patronul Stelei Bucureşti.

MihaiCostea

Fiscul, cu ochii pe tranferul lui Mihai Costea

Conform celor dezvăluite ieri de directorul Administraţiei Finanţelor Publice Dolj, contractul referitor la transferul atacantului Mihai Costea la Steaua Bucureşti nu a fost înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal Dolj, acest lucru neputându-se realiza fără acordul instituţiei pe care o conduce. „Noi, ca şi creditor al respectivei societăţi, am făcut toate diligenţele în vederea recuperării datoriei, inclusiv punerea de sechestru pe drepturile jucătorilor Universităţii Craiova. Din câte avem noi date, nu s-a perfectat un contract de care să ştie Liga Profesionistă de Fotbal şi, implicit, noi. Datoria este undeva în jurul a 10-12 milioane de lei. Teoretic, acest transfer nu se poate realiza fără ca organul fiscal să-şi dea acordul. Nouă ne-ar conveni ca acest transfer să se realizeze. Şi în cazurile lui Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu noi am trimis o diligenţă la Comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal. Am făcut tot felul de diligenţe şi acum, la forurile care sunt implicate în transferul jucătorului, aşteptăm să vedem ce va fi până la vară. Nu ne vom opri aici, bineînţeles”, a afirmat Eugen Călinoiu.

Laurenţiu Reghecampf

Contractul lui Reghecampf a fost înregistrat

Parafat acum două zile, contractul lui Laurenţiu Reghecampf cu Universitatea Craiova a şi fost înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal, confirmarea venind până şi din partea directorului Şcolii Federale de Antrenori. „Contractul lui Laurenţiu Reghecampf cu Universitatea Craiova a ajuns la Şcoala Federală de Antrenori. Astfel, tehnicianul Ştiinţei are dreptul de a sta pe banca tehnică a noii sale formaţii încă de la următorul meci din campionat, cel de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu”, a declarat Mircea Rădulescu.