Biblioteca „Aman” participă la Târgul de Turism al Olteniei

0
431

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” participă în perioada  8-10 martie 2019 la cea de-a IV-a ediție a Târgului de Turism al Olteniei, care se va desfășura în incinta Centrului Multifuncțional Craiova.    

Pentru ediția curentă, biblioteca organizează două expoziții de carte. Prima este dedicată turismului și cuprinde o multitudine de ghiduri turistice menite să vină în întâmpinarea tuturor celor care sunt în căutarea unor destinații exotice. Cea de-a doua expoziție de carte este consacrată Armatei Române și reunește diferite cărți și albume cu privire la evoluția și dezvoltarea unei instituții organizate pe baze moderne în 1864.

«Biblioteca „Aman” a participat activ la fiecare dintre cele patru ediții ale Târgului de Turism al Olteniei. Ne propunem să susținem turismul cultural, să-i informăm pe toți vizitatorii târgului cu privire la atracțiile și punctele de interes din țările preferate și, de asemenea,  să-i convingem pe craioveni că biblioteca este un prieten bun al călătorilor și turiștilor de pretutindeni», a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Toți cei care vor ajunge la standul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” vor primi în dar semne de carte frumos decorate, calendare, pixuri și baloane cu însemnele bibliotecii.

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”