Recurs amânat în dosarul evazioniştilor de la Strehaia

1
145

Agitaţie mare, ieri, la Curtea de Apel Craiova, unde ar fi trebuit să se judece recursul declarat de procurorii DIICOT Mehedinţi, dar şi de cei patru inculpaţi arestaţi preventiv în dosarul evaziunii fiscale de aproximativ 20 de milioane de euro. Pentru că cei patru arestaţi sunt romi din Strehaia, o mulţime de rude de-ale lor veniseră să-i susţină în instanţă. Numai că au bătut drumul degeaba, pentru că instanţa a decis să amâne judecarea recursului pentru vineri, 9 martie a.c.

În acelaşi dosar, la Tribunalul Mehedinţi a fost prezentat, tot ieri, Cătălin Spătaru, omul de afaceri din judeţul Argeş reţinut duminică, după ce s-a prezentat la DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi pentru audieri. Procurorii au solicitat instanţei mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului, însă, până la închiderea ediţiei, judecătorii nu se pronunţaseră în cauză.

Reamintim că pe 26 februarie a.c., au fost efectuate 30 de percheziţii domiciliare în cinci judeţe pentru destructurarea acestui grup infracţional suspectat de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul estimat că ar fi fost creat de membrii grupării ridicându-se la 20 de milioane de euro.

1 COMENTARIU

  1. sa le dea inchisoare pe viata.acesti tigani imputiti au distrus economia tarii,nici macar nu stiu sa citeasca sau sa scrie(au terminat toate fabricile si acum au inceput sa termine si bugetul de stat)

Comments are closed.