“Atac” la Parcul de Sonde din Brădeşti

2
177

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 15 Filiaşi au fost anunţaţi, sâmbătă noaptea, de o localnică din comuna Brădeşti, că persoane necunoscute sustrag componente metalice din incinta Parcului de Sonde nr. 3 Brădeşti. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit o autoutilitară Mercedes Sprinter, la volanul căreia se afla Tomiţă Ţuţuianu. De asemenea, în vehicul au mai fost identificaţi Ionel Duţu (31 de ani), Ionuţ Covaciu (32 de ani) şi Daniel Ciupitu (34 de ani), toţi din comuna Brădeşti. “Cu prilejul controlului efectuat în autovehicul, poliţiştii au găsit mai multe componente de fier, din primele cercetări rezultând faptul că acestea fuseseră sustrase din incinta Parcului de Sonde nr. 3 Brădeşti de cei patru doljeni. Suspecţii sustrăseseră aproximativ 1.300 kg fier, urmând să valorifice întreaga cantitate în comuna Coţofenii din Faţă. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi restituit, cercetările fiind continuate faţă de persoanele în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

2 COMENTARII

  1. Dl.Tomita Tutuianu,a mai fost implicat si in alte infractiuni printre care:hartuire sexuala, accident rutier,etc din care a scapat de fiecare data,in cel mai rau caz ,cu cate o amenda mica.Tot asa va scapa si de aceasta data cel mai probabil.Culmea este ca dupa toate astea detine permis de conducere in continuare,fiind padurar are in gestiune un parchet,unde la fel face tot felul de gainarii si culmea nesimtirii mai are tupeul sa-si anunte si intentia de a candida la functia de primar in Bradesti, asa ca “Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.

  2. Dar de cand il cunosti tu dl MARIAN pe dl Tomita Tutuianu si de unde esti cred ca din RACARI dar nu peste putin timp nu mai trebuie sa depindem de consilieri care sunt acum ne la racari sasi faca o scoala pentru bunele maniere la RACARI decat sa vina la primarie sa ia niste bani degeab adaca ei nau fost in stare sa dezepazeasca niste ulite care ereau circulate mai rau ca SOSEAUA NATIONALA fara trotoar .

Comments are closed.