Dragnea: DNA vrea să facă venituri; mă costă 100.000 de lei copierea volumelor din dosar

0
380

Preşedintele Camerei, liderul PSD Liviu Dragnea, a acuzat, ieri, DNA că este o instituţie care vrea să facă profit, el arătând că nu are acces la dosar pentru a-şi face apărarea întrucât DNA a refuzat să-i transmită dosarul în formatul electronic, iar copierea costă 100.000 de lei.

Liviu Dragnea

„Am înţeles că a ieşit DNA cu un anunţ – costă 10.000. Este foarte curioasă aritmetica…eu pentru 18 volume am plătiti 6.000 şi ceva de lei. Pentru restul până la 287-297, aproape 300, oricine poate să facă o socoteală simplă, ne ducem la vreo sută de mii de lei”, a spus Dragnea.

          El a arătat că nu ştie în ce alte cazuri s-a refuzat să se dea dosarul în format electronic şi că acum începe să înţeleagă că, de fapt, DNA este o instituţie care vrea să facă venituri. „Eu ştiu că DNA are un buget suficient şi a avut buget suficient în fiecare an. După părerea mea, am scris-o şi în plângerea depusă la DNA, în mod intenţionat se doreşte ca eu să nu am acces la dosar şi nu pot să-mi fac apărarea cum trebuie, ceea ce nu ar fi o mare noutate”, a adăugat Dragnea.

               Liviu Dragnea afirmat că l-ar costa prea mult o copie pe suport hârtie a dosarului său, precizând că singurul venit pe care îl are este indemnizaţia de la Parlament. ”Eu ca să iau toate zecile sau vreo sută şi ceva, nu ştiu câte bibliorafturi sunt. Nu ştiu câte mă privesc pe mine, dar trebuie să le iau pe toate că nu ştiu ce-o fi pe acolo. Nu ştiu ce alţi denunţători mincinoşi mai apar. Ca să iau o copie scrisă, în formă scrisă, pe hârtie, mă costă peste un miliard de lei şi vă mai spun ceva: cei care gestionează dosarul sunt cei care mi-au cerut şi mi-au pus sechestru. Singurul venit pe care îl am este indemnizaţia de la Parlament. Nici aia întreagă, două treimi”, a spus Dragnea.