Cu Gogoriţă nu se face decât o remiză

1
110

Echipa de handbal a avut o prestaţie sub aşteptări în faţa lui CSM Ploieşti, care a scos un punct în Polivalentă

Victoria obţinută împotriva Coronei Braşov şi transferul lui Carmen Amariei au crescut aşteptările în privinţa echipei de handbal a municipalităţii, iar luni seara, în deschiderea cuplajului de la Sala Polivalentă, se aştepta un succes contra formaţiei CSM Ploieşti, pe care craiovencele o devansau în clasament. Circa de 3.500 de spectatori au venit pentru a le susţine pe fetele lui Bogdan Burcea în speranţa unui succes de această dată cu emoţii mai puţine, însă SCM-ul abia a smuls egalul. Pe lângă forma extrem de slabă a Mihaelei Briscan şi poate chiar a Danei Băbeanu, Amariei nu a mai fost inspirată în momentele decisive, în timp ce extrema Dincu s-a pierdut atunci când a avut ocazia să decidă meciul. Mai mult, antrenorul Bogdan Burcea a fost şi el depăşit în multe momente. Tehnicianul craiovean a schimbat neinspirat, a cerut time-out chiar când echipa sa marcase într-o fază decisivă pe final, nu a observat că are doar 4 jucătoare pe atac, deşi echipa avea o singură eliminare, iar pe final nu şi-a rezervat un time-out când se putea pregăti ultima fază, pentru care fetele ar fi avut la dispoziţie 15 secunde. Câştigul serii a fost însă prestaţia Alexandrei Gogoriţă, care a marcat 7 goluri, deşi încă din prima repriză a fost marcată „om la om” de adversare, la indicaţia Simonei Gogârlă. Oaspetele au condus aproape în permanenţă pe tabela de marcaj, nefiind intimidate de atmosfera din Polivalentă, spectatorii huiduindu-le aproape la fiecare acţiune. Pe final, la scorul 26-26, prahovencele au avut 40 de secunde pentru un atac, sancţionat cu „pasiv” când mai erau doar 15 secunde, însă fetele lui Burcea au irosit acţiunea ofensivă, alegându-se doar cu un „9 metri” în ultima secundă, pe care era foarte greu să-l concretizeze. Este al doilea egal dintre cele două formaţii, după ce în debutul sezonului a fost 25-25. SCM Craiova va evolua în runda viitoare în deplasare, duminică, de la ora 11, contra ultimei clasate, Danubius Galaţi, pe care a învins-o în tur la Filiaşi. Clasamentul Ligii Naţionale, după 12 etape: 1. Oltchim 20p, 2. Baia Mare 16p, 3. Jolidon 14p, 4. HC Zalău 12p, 5. Corona Braşov 12p, 6. CSM Bucureşti 10p, 7. Brăila 10p, 8. Roman 9p, 9. SCM Craiova 7p, 10. CSM Ploieşti 5p, 11. Danubius Galaţi 3p.

 

Liga Naţională, etapa a 12-a

Craiova, Sala Polivalentă, spectatori: 3.500.

SCM Craiova – CSM Ploieşti 26-26 (14-15)

SCM Craiova: Barbu – Apipie (5), Briscan (2), Ilie (3), Băbeanu (2), Nicu (2), Florică. Au intrat: Munteanu – Gogoriţă (7), Amariei (3), Dincu (1), Ianaşi (1). Antrenor: Bogdan Burcea.

CSM Ploieşti: Cristescu – Nica (3), Luca (3), Zavragiu, Manda (2), Enescu (7), R. Ştefan (6). Au intrat: Tănase – Crap (5), Iovănescu, Toma. Antrenor: Simona Gogârlă.

1 COMENTARIU

  1. Imbecilul ala de Burcea nu pleaca el de la echipa??? in fiecare meci face gafa dupa gafa. ce expierienta in handbal are?? a jucat handbal de performanta?? SA PLECE!!! afemeiat împuțit!

Comments are closed.