“U” Craiova i-a adus pe Ofosu, Câmpanu şi Mamut

1
925

Universitatea Craiova a realizat trei transferuri în ultima zi a perioadei de mercato: George Câmpanu şi Reagy Ofosu de la FC Botoşani şi atacantul croat Ivan Mamut.

Singurul dintre cei trei care se poate lupta pentru un loc de titular este jucătorul german Reagy Ofosu, cel care poate juca în banda stângă, pe postul lui Valentin Mihăilă (deşi în acel moment va apărea problema celui de-a doilea jucător under 21, alături de Vlădoiu). Astfel, Ofosu va fi mai degrabă rezerva lui Ştefan Baiaram, astfel încât toţi cei 3 jucători aduşi sunt practic rezerve.

Reagy Ofosu (29 de ani) a jucat în ligile inferioare din Germania, apoi la Grodig, în Austria, L Istra, în Croaţia, la Spartak Trnava, în Slovacia şi a venit la Botoşani din Ungaria, de la Haladas, unde nu marcase niciun gol în tot sezonul. Are 6 goluri şi 5 pase de gol pentru FC Botoşani.

Dacă nu se va reuşi până la noapte, când se va încheia perioada de transferuri, achiziţionarea lui Alex Măţan, atunci acest mercato este un eşec şi Craiova va fi mult mai slăbită pentru restul sezonului, în condiţiile în care i-a pierdut pe Mihăilă şi Koljic. 

Ivan Mamut (23 de ani) este un stângaci de 1,91 metri de la Inter Zapresic, din liga a doua croată, are 3 goluri în 7 meciuri şi a costat 30.000 de euro împrumutul până în vară, cu clauză de prelungire de 120.000 de euro.

Internaţionalul de tineret, Alexandru George Câmpanu va împlini 20 de ani peste câteva zile este crescut la academia lui Gică Hagi şi a fost adus anul trecut din Liga a III-a, de la CSM Alexandria, el mai având contract cu Botoşaniul până în 2024. Cotat la 250.000 de euro, Câmpanu are 3 goluri în 22 de meciuri jucate pentru formaţia lui Marius Croitoru, nefiind un titular obişnuit. Jucător de picior stâng, Alexandru Câmpanu poate evolua atât ca mijlocaş, cât şi ca atacant. 

„Universitatea Craiova mai are încă un jucător la Naționala Under-21: George Câmpanu. El a semnat cu Știința pe o perioadă de 5 ani, fiind un fotbalist monitorizat de noi de aproape doi ani. Rămâneți cu ochii pe canalele noastre media pentru alte anunțuri extrem de importante” a anunţat clubul din Bănie.

Pentru cei doi jucători de la FC Botoşani, Universitatea Craiova a plătit 300.000 de euro.

1 COMENTARIU

  1. Gabi Iancu ar fi fost perfect pe stilul de joc al Stiintei.
    Bergodi trebuie ascultat, nu poti sa-i faci echipa din birouri.

    Hai Stiinta, victorie cu cainii etapa urmatoare!!

Comments are closed.