AIESEC recrutează noi membri

0
75

În această toamnă, până pe 20 octombrie, AIESEC Craiova recrutează noi membri. Pornind de la sloganul “Treci pe albastru!”, organizaţia încurajează tinerii să profite de anii de studenţie şi să facă un pas către o altfel de experienţă studenţească, oferindu-le acestora un cadru propice dezvoltării lor atât profesionale, cât şi personale.

AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi, prezentă în peste 120 de ţări, oferind astfel studenţilor posibilitatea de a-şi face prieteni peste tot în lume, accesând stagiile internaţionale de voluntariat sau profesionale, dar şi prin proiectele AIESEC. Tot în cadrul organizaţiei, aceştia vor avea acces la o serie de traininguri sau wokshop-uri ţinute de oameni cu experienţă în domeniu, dobândind astfel cunoştinţe în domenii precum: comunicare şi marketing, PR, vânzări, finanţe, resurse umane.

Profilul studentului pe care AIESEC îl caută este al unui tânăr activ, motivat, responsabil, care să lucreze bine în echipă, fiind deschis către idei noi, însă mai ales către internaţionalism. Facultăţile în cadrul cărora se va face o promovare intensă vor fi Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Economie şi Administrarea afacerilor, Facultatea de Litere, Facultatea de Ştiinţe exacte – Matematică şi Informatică din Craiova, însă înscrierile sunt deschise către toţi studenţii, indiferent de profilul studiilor.

Cei care se vor înscrie, vor trece printr-un proces de selecţie ce include un joculeţ comportamental şi un interviu individual. Le vor fi testate, astfel, abilităţile de a lucra în echipă, motivaţia de a face parte din AIESEC Craiova, dorinţa de a învăţa lucruri noi, dar şi cunoştinţele de limba engleză, întrucât organizaţia este internaţională.

Înscrierile se pot face până pe 19 octombrie prin completarea unui formular fizic ce poate fi găsit la standul AIESEC din Universitate sau accesând site-ul www.aiesec-craiova.org.