România, remiză albă la Budapesta

0
117

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Budapesta, în compania selecţionatei Ungariei, în etapa a şaptea a grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016.

Cu excepţia unei lovituri libere obţinute de Torje şi trase peste poartă de Keşeru de la 16 metri, meciul nu a avut ocazii importante. România a avut posesie superioară în prima repriză, iar în partea a doua meciul a fost de calitate slabă.

Anghel Iordănescu a folosit echipa: Tătăruşanu – Papp, D. Grigore, Chiricheş, Raţ – Prepeliţă, Hoban – Adr. Popa (Chipciu ’69), Sânmărtean (Budescu ’78), Torje (Maxim ’90) – Keşeru.

Irlanda de Nord s-a impus în Insulele Feroe cu 3-1 şi Finlanda a bătut în Grecia cu 1-0.

Primul loc în grupă este ocupat de Irlanda de Nord, cu 16 puncte, urmată de România, cu 15 puncte, şi Ungaria, cu 12 puncte. Finlanda este pe locul patru, cu şapte puncte, iar Insulele Feroe este pe locul cinci, cu şase puncte puncte. Grecia a acumulat două puncte şi este ultima în grupă.

Următorul meci al naţionalei României va avea loc, luni, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în compania Greciei, în aceeaşi zi fiind şi: Finlanda – Insulele Feroe, Irlanda de Nord – Ungaria.