Produse şi servicii bancare pentru copii : Pachetul Xteen BCR

0
1039

Banca Comercială Română (BCR) îmbunătăţeşte oferta de produse şi servicii bancare dedicată tinerilor prin lansarea Pachetul Xteen BCR, soluţia ideală pentru acomodarea celor mai tineri clienţi cu efectuarea de operaţiuni bancare într-un mod simplu, activ şi sigur.

Astfel, începând cu data de 2 septembrie 2013, copii şi tinerii până la 19 ani, vor putea beneficia de: cont în lei pentru încasarea alocaţiei sau a bursei, precum şi a oricaror altor sume pe care părinţii şi cei apropiaţi le pot vira în acest cont; noul card dedicat special lor, Visa Electron Xteen BCR, cu un design foarte atractiv, permite efectuarea de plăţi la comercianţi, pe Internet sau prin ridicare de numerar la ATM-urile BCR fără nici un comision; serviciul Tranzacţii Mobile permite accesul nelimitat la contul personal de pe telefonul mobil, atât pentru verificarea soldului contului cât şi pentru efectuarea de transferuri de bani către prieteni pe baza numărului de telefon (sau cunoscând numărul de cont); un bonus de dobândă de 0,2%/an peste dobânda oferită la Planul de economii.

Suplimentar, părinţii pot solicita activarea serviciului SMS alert

Toate aceste beneficii sunt disponibile fără nici un cost de deschidere sau administrare lunară, inclusiv pentru tinerii care deţin în prezent Pachetul BCR JUNIOR CLUB întrucât acesta este upgradat gratuit de către bancă şi devine Pachetul Xteen BCR. Suplimentar, părinţii pot solicita activarea serviciului SMS alert prin care sunt informaţi despre operaţiunile efectuate, cu valoare mai mare de 100 lei şi pot opta pentru deţinerea unui card de debit: Visa Electron, Maestro sau Maestro Instant cu acces la contul inclus în Pachetul Xteen BCR. „Pentru că dorim să avem clienţi cât mai activi indiferent de vârstă, am îmbunătăţit oferta dedicată tinerilor printr-o gamă variată de servicii moderne care să transforme contactul cu banca într-unul cât mai simplu şi rapid. Noul Pachet Xteen BCR îi învaţă pe aceştia cum să folosească contul curent şi pot încasa alocaţia direct în cont sau pot încasa bursa şi banii de buzunar de la părinţi. Pentru că ştim că tinerilor le plac gadget-urile le oferim posibilitatea de a încărca cartela de telefon direct de la ATM, la orice oră. Oferim şi serviciul Tranzacţii Mobile prin care tinerii pot avea oricând acces la contul bancar  astfel încât să aibă “banca pe telefon”. În acest fel, tinerii se vor familiariza mai uşor cu ceea ce înseamnă  operaţiunile bancare şi vor deveni responsabili financiar”, a declarat Cătălina Zincenco, şef departament, Produse de Economisire şi Investiţii, BCR.