Bancu, sfat pentru Balint: “Trebuie să pregătim mai mult faza de atac și combinațiile”

0
553

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a declarat, după eşecul din Polonia, scor 1-0, cu formaţia ucraineană Zorya Lugansk, că nu credea că adversarii sunt atât de buni, fiind impresionat de jocul de pase al acestora, dar şi de paradele lui Lazar. “Bancone” nu s-a ferit să-i dea un sfat antrenorului Laszlo Balint, spunând că la antrenamente ar trebui pregătite mai bine combinaţiile şi faza de atac, făcând referire şi la preparatorul fizic, atunci când a precizat că echipa nu a avut prospeţime.

“Au avut o posesie foarte bună și ocazii mai mari. Îl felicit pe Lazar. A scos niște șuturi pe care scria gol. Am suferit mult când am avut mingea. Nu am putut face jocul pe care l-am pregătit. Trebuie să avem posesia, altfel e greu să marcăm. Ei au venit mult mai bine montați, pozitivi. Nu am avut prospețime, iar acest lucru s-a văzut. Ei au văzut o prospețime mai mare. Jocul lor de pase ne-a făcut să nu ne apărăm foarte bine. La vizionare, Mister ne-a spus că sunt o echipă care pasează foarte bine. Nu credeam că suntem atât de buni. Au poftă de joc, nu au jucat de atât timp. Nu reușim să marcăm. Am avut multe ocazii și în campionat. Marcăm prea puțin. Sperăm să ne calificăm. Avem șanse, jucăm acasă… Trebuie să intrăm altfel decât în meciul acesta. Trebuie să pregătim mai mult faza de atac și combinațiile și să marcăm mult mai mult. Va fi un meci dificil, sunt orgolii mari la mijloc. Nu trebuie să pierdem”.

Sergiu Hanca a adăugat, la Digisport: “Din punctul meu de vedere am întâlnit o echipă bună care știe să joace fotbal. Cred că la retur avem puterea să întoarcem scorul. Era normal să fie ambițioși, nu au mai jucat de atâta timp. E o echipă care are calitate, dar eu sunt încrezător pentru retur. Probabil în unele momente puteam să luăm decizii mai bune.Nu mai avem nimic de pierdut acasă, trebuie să ne facem jocul și să ne calificăm. E turul 3, sunt formații puternice aici. Ei au jucat azi din dorința de a se afirma și a pleca la alte echipe mai bune și s-a văzut asta. Știu că lumea de la Craiova nu are răbdare. În fotbal e nevoie de timp, suntem câțiva jucători noi. De la săptămână la săptămână o să arătăm mai bine, veți vedea asta”.