Craiova dă piept cu Dinamo Kiev, în ultimul amical din Austria

0
167

Universitatea Craiova a perfectat şi ultimul amical din stagiul de pregătire din Austria. Alb-albaştrii vor înfrunta cea mai importantă echipă din Ucraina, FC Dinamo Kiev.

csucMeciul este programat astăzi, începând cu ora 20.00 şi va avea loc în localitatea austriacă Schwaz. Echipa de fotbal din capitala Kiev s-a înfiinţat pe data de 13 mai 1927, fiind cea mai titrată din întreaga istorie a fotbalului din Ucraina. FC Dinamo Kiev a izbutit să obţină 15 campionate interne, 11 Cupe, 6 Supercupe, 13 campionate URSS, 9 Cupe URSS, 3 Supercupe URSS. Pe plan internaţional, aceştia au obţinut două trofee în Cupa Cupelor UEFA (anii 1975 şi 1986), o Supercupă a Europei (anul 1975) şi au ajuns până în faza sferturilor de finală a competiţiei UEFA Europa League în anul 2011. În sezonul competiţional 2016-2017, echipa s-a clasat pe locul al doilea în prima ligă din Ucraina, cu 67 de puncte acumulate.

Suporterii Craiovei au ocazia să vadă în format live-streaming această partidă, pe website-ul Laola1, accesând următorul link: https://www.laola1.tv/en-int/livestream/cs-universitatea-craiova-fc-dinamo-kyiv-len. Transmisiunea tip LIVE-VIDEO funcţionează doar utilizând browserele de pe laptop şi desktop, nu şi cele de pe smartphone, smart TV sau tablete.

Mijlocaşul italian Fausto Rossi, aproape să îmbrace tricoul alb-albastru

CS U Craiova e aproape de transferul unui jucător care a trecut pe la Juventus Torino, campioana din ultimele şase sezoane din Italia. Fausto Rossi, un mijlocaş de 26 de ani ar putea semna în următoarea perioadă, susţine Gianluca Di Marzio pe site-ul său. Sezonul trecut, Rossi la jucat pentru Trapani, în Serie B. După ce a fost cumpărat de Juventus în 2012, de la Vicenza, pentru 1,7 milioane de euro, acesta a fost împrumutat la Brescia, Valladolid, Cordoba şi Pro Vercelli, înainte de a ajunge la Trapani. În sezonul 2014-2015, italianul cotat la 400.000 de euro  a jucat la Cordoba. De asemenea, Fausto a  făcut parte din selecţionatele U17, U20 şi U21 ale Italiei, marcând un singur gol pentru ultima.