Grupul de companii Rodbun vă invită la „Zilele Câmpului” de la Galicea

0
337

Grupul de companii Rodbun vă invită marți, 5 iunie, la Galicea (județul Dolj) la cea de a doua ediție a „Zilelor Câmpului”, o serie de evenimente de prezentare a fermelor proprii, a materialului genetic pe care îl producem și a modului în care aceasta răspunde, sub aspect cantitativ, calitativ și productiv, tehnologiei aplicate. La „Zilele Câmpului”, vom prezenta cele mai bune soiuri de semințe de cultură, produse în exclusivitate în fermele noastre, sub marca Genetica Premium. În premieră, oaspeții noștri vor putea vedea utilajele agricole pe care le distribuim, începând cu anul 2018, prin partenerul nostru Gamma Technic.

„Zilele Câmpului” reprezintă o oportunitate pentru participanți de a afla informații despre noile tehnologii din domeniul agricol, de a realiza un schimb valoros de experiență, dar și o ocazie de consolidare a relațiilor interumane.

Grupul de companii Rodbun este o afacere 100% românească, cu o cifră de afaceri de 350 de milioane de lei la nivelul anului 2017, și cu 500 de angajați. Rodbun cultivă o suprafață cumulată de peste 10.000 de hectare, în 12 ferme situate în cele mai importante zone agricole ale României.

   Primele evenimente „Zilele Câmpului” de anul acesta au avut loc la ferma Rodbun din comuna Spanțov (jud. Călărași), și la ferma Rodbun din comuna Vădeni (jud. Brăila). La evenimentul de la Spanțov, la care au participat aproximativ 500 de fermieri împreună cu familiile lor, compania Rodbun și-a anunțat intrarea pe piața utilajelor agricole, prin brandul Gamma Technic. Compania își propune să devină un jucător important pe piața de distribuție a utilajelor agricole, țintind fermierii mici și mijlocii, cărora le furnizează chiar și soluții de finanțare. La Vădeni, unde s-a înregistrat o participare-record – 900 de invitați –, Rodbun  a prezentat programul de monitorizare a culturilor prin satelit, realizat în colaborare cu o companie de soft românească. Este un program adaptat realităților românești și permite monitorizarea în timp real a producției agricole, ușurând, astfel, munca administratorilor și facilitând reabilitarea rapidă a culturilor și a terenului în cazul în care apar probleme.