„Beethoven” – concert caritabil pentru susţinerea copiilor cu dizabilităţi

0
217

Asociaţia pentru Copii cu Cerinţe Educative Speciale (ACCES) va organiza joi, 10 aprilie a.c., începând cu ora 19.00, concertul caritabil „Beethoven” oferit de Filarmonica „Oltenia”.

Evenimentul este dedicat strângerii de fonduri pentru înfiinţarea Centrului pentru educaţie şi recuperare medicală “Andreea”, care oferă copiilor cu dizabilităţi neuromotorii şi asociate dreptul la educaţie, integrare şi acceptare socială, terapii şi recuperare medicală. Fondurile adunate vor fi folosite în acest an pentru proiectul de arhitectură, structură şi materiale de construcţii necesare Centrului pentru educaţie şi recuperare medicală “Andreea”.

«În calitate de părinţi şi membri fondatori activi în Asociaţia ACCES, avem dorinţa de a susţine aceşti minunaţi copii în lupta lor pentru viaţă.  Prevenim astfel excluderea şi marginalizarea socială prin programul de informare şi facilitarea accesului la educaţie derulat în şcoli şi anual în Conferinţa naţională “Acces, drepturi şi responsabilitate socială”, degradarea gravă a sănătăţii prin oferirea de recuperare medicală şi terapii la Centrul de recuperare obţinut prin parteneriatul FEFS, socializare şi deprindere de viaţă independentă prin programul de voluntariat desfăşurat împreună cu Inspectoratul Şcolar Dolj, Sala Polivalentă, Palatul Copiilor, Decathlon, Liceul de Artă din Craiova etc., prin activităţi culturale şi sportive», a precizat Adriana Preda, preşedinte ACCES.

Persoanele care doresc să susţină cauza copiilor cu dizabilităţi la concertul caritabil “Beethoven” pot lua parte la eveniment în baza invitaţiei prin achitarea unei contribuţii de 20 lei, donaţii, sponsorizări, precum şi participarea la licitarea obiectelor de artă create de copii prin parteneriatul cu Liceul de Artă din Craiova.

 Pentru a procura invitaţia de participare la eveniment sau pentru informaţii suplimentare puteţi apela numerele de telefon 0766.63.81.36 şi 0768.33.60.96 sau scrie la adresa de e-mail acces­­_romania@yahoo.com.