Copiii, așteptați la ateliere gratuite de creație florală, bijuterii și felicitări

0
386

Copiii cu vârste între 5 și 12 ani sunt așteptați de Centrul Comercial Auchan Craiovița să participe la un eveniment care le este dedicat atât lor, cât și mămicilor, sub genericul „Cu drag pentru mama”.

Este vorba despre un atelier creativ de realizat ornamente cu flori, un atelier de realizat cercei, brățări și alte obiecte pentru mămici și un atelier de poezie și felicitări. În cadrul acestora, cei mici vor fi încurajați să confecționeze mai multe obiecte, pe care să le dăruiască mămicilor, de Ziua Internaţionale a Femeii. Evenimentul este programat marți, 5 martie 2019, între orele 17.00-20.00, copiii urmând să fie îndrumați de meșteri pricepuți.

„Știm că realizarea unor mici obiecte decorative sau podoabe crește capacitatea noastră, a tuturor, de recreere, stimulează imaginația și dă frâu liber creativității. O astfel de experiență creează amintiri de neuitat celor mici, iar mămicile, beneficiarele micilor obiecte de bricolaj, vor fi încântate să primească daruri făcute chiar de copilașii lor. Este o experiență plină de emoție atât pentru copii, cât și pentru mame, iar rezultatele palpabile, micile obiecte manufacturate, vor fi, peste ani, dovezi de apreciere și iubire”, a declarat Costinela Iacob, coordonator atelier bijuterii.

Participarea la ateliere va fi gratuită. În plus, organizatorii vor pregăti pentru micii participanți un mini candy bar și concursuri cu premii.