Spectacolul „Eat Me”, de astă-seară, reprogramat pentru 17 aprilie

0
234

Teatrul Național „Marin Sorescu” anunță că, „din motive de sănătate”, spectacolul „Eat Me”, de astăzi, ora 18.00, a fost reprogramat, acesta urmând să fie prezentat pe data de 17 aprilie. „Vă aşteptăm atunci cu biletele pe care le-aţi achiziţionat, ori în următoarele 10 zile, la Agenţia teatrală pentru returnarea contravalorii biletelor”, precizează reprezentanții instituției.

Spectacolul „Eat Me” urma să deschidă, astă-seară, seria reprezentațiilor din cadrul proiectului „11plus1 independent / contemporan”, inițiat în urmă cu aproape doi ani. Alte 6 spectacole de teatru care aparțin unor companii independente și 6 de dans – atât producții independente, cât și ale unor instituții publice au fost selectate dintr-un număr de 43, prezentate în urma apelului de propuneri făcut, anul trecut, de Naționalul craiovean. Reprezentațiile, majoritatea din București și Cluj-Napoca, dar și o coproducție România-Portugalia, vor avea loc marțea, pe scena Sălii „Ion D. Sîrbu”, și vor aduce în fața publicului tineri actori și teme dintre cele mai diverse.

Următorul spectacol anunțat în cadrul proiectului „11plus1 independent / contemporan” este „Călătorie către mine însumi”, coregrafia Cosmin Manolescu (Fundația Gabriela Tudor și DeVIR / CAPa-Centro de Artes Performativas do Algarve, Portugalia) – 19 februarie.