S-a semnat primul contract de achiziție echipamente din fonduri europene

0
426

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 5 ianuarie a.c primul contract de achiziție echipamente în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Este vorba despre DJ-PR-01 Procurare și furnizare echipamente

Contractul DJ-PR-01 Procurare și furnizare echipamente, în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”, a fost adjudecat de S.C. GRĂDINARIU TRUCKS SOLUTIONS S.R.L., la o valoare de 3.770.952,00 Lei (fără TVA).

Societatea câștigătoare va livra Companiei de Apă Oltenia un excavator pe șenile 120 CP, trei excavatoare pe șenile 25 CP, cinci excavatoare pe pneuri 45 CP și o macara de 18 tone.

Conform contractului, reprezentanții firmei se vor ocupa de furnizarea utilajelor necesare desfășurării activităților curente ale Operatorului Regional S.C. Compania de Apa Oltenia S.A., montaj (după caz), punerea în funcțiune, instruirea personalului, asistență tehnică, întreținere și reparații în perioada de garanție.

Durata de furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor este de 8 luni, la care se adaugă perioada de garanție, de 24 de luni.

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.