Ryanair : o nouă platformă de transferuri susţinută de CarTrawler

0
152

Ryanair  a lansat ieri, o nouă platformă de transferuri susţinută de CarTrawler,permiţându-le clienţilor Ryanair să-şi rezerve o gamă largă de servicii de transport la sol, care includ ofertele de taxi, şoferi, autocare, autobuze şi de trenuri toate la cele mai mici preţuri pe pagina web Ryanair.com.

Ryanair Transfers, care este acum disponibil pe Ryanair.com, le oferă clienţilor o conexiune directă la opţiunile de transfer terestre din 33 de ţări europene, şi e ultima din seria de îmbunătăţiri din cadrul programului “Always Getting Better”.

Greg O’Gorman, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântaţi să lansăm Ryanair Transfers, noua noastră platformă de rezervări de servicii de transfer la sol, susţinută de CarTrawler, care le oferă cele mai convenabile soluţii de transport terestru celor 129 de milioane de clienţi ai noştri. Aceasta e ultima din seria de îmbunătăţiri din cadrul programului “Always Getting Better”. Clienţii Ryanair se bucura deja de cele mai mici tarife din Europa, şi, de asemenea, acest nou produs le va garanta cele mai mici preţuri pentru transferurile terestre.”

Aileen McCormack, CarTrawler, a declarat:

 “Ryanair Transfers, susţinut de CarTrawler, le oferă clienţilor mai multe soluţii de transfer cu servicii de taxi, şoferi, bilete de autobuz, autocare şi trenuri, acesta fiind nou pas înainte pentru Ryanair în devenirea unui “Amazon al Călătoriilor”. Cu inteligenţă vom selecta şi oferi diverse modalităţi de transport la sol pentru fiecare stadiu al călătoriei clienţilor. Acesta e un prim parteneriat mondial dintre cel mai mare website din lume al unei copanii aeriene, şi cel mai mare furnizor mondial de servicii de mobilitate “Business to Business”.”