Dolj: În arest pentru tentativă de viol

0
160
Conform IPJ Dolj, ieri, a fost reţinut şi introdus în arestul IPJ Dolj Cristinel Ș, de 44 de ani, din municipiul Băileşti, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol, faptă pe care a comis-o la sfârşitul anului trecut. Bărbatul a fost prins încercând să fugă din ţară.
Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii din Băileşti au fost sesizaţi pe 28 decembrie 2017, în jurul orei 2030, de Elena G. , de 29 ani, din localitate, cu privire la faptul că, mergând pe strada Ardealul, din municipiu, a fost acostată de un bărbat care se deplasa cu o bicicletă şi, sub ameninţarea cuţitului, a încercat să întreţină raport sexual cu aceasta. A fost identificat autorul, în persoana lui Şişu Cristinel, de 44 ani, din municipiul Băileşti, cu antecedente penale, însă acesta nu a fost de găsit la domiciliu, sustrăgându-se cercetărilor.
În cursul zilei de joi, în jurul orei 600, în urma activităţilor operativ-informative specifice desfăşurate de poliţişti, autorul a fost depistat pe DN 56, în timp ce se deplasa cu un taxi, încercând să părăsească ţara prin Punctul de Frontieră Calafat. A fost pusă în mişcare acţiunea penala pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol, inculpatul fiind reţinut pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Băileşti cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.