Fotbal: Wenger aduce la Arsenal un jucător de liga a şaptea

0
259

Arsene Wenger uimeşte din nou. Primul transfer al iernii pentru Arsenal este un fundaş venit din liga a şaptea engleză, de la anonima Hednesford Town.

Cohen Bramall are 20 de ani, este fundaş stânga şi l-a impresionat pe managerul francez al londonezilor după ce a dat probe, timp de două zile, la Arsenal.

Bramall a fost recomandat de fostul manager al lui Leeds şi Reading, Brian McDermott, ajuns unul dintre scouterii “tunarilor”.

 47 000 de euro a costat transferul apărătorului englez, care speră să prindă prima echipă a lui Arsenal din sezonul viitor.

Am rămas fără cuvinte când am aflat vestea. E ca un vis pentru mine. Am încercat doar să-mi fac treaba. Wenger a venit la mine după antrenament şi mi-a spus: <<Încântat de cunoştinţă. Îmi place cum joci. >> A fost uimitor, n-am mai avut cuvinte. Voi lucra în următoarele şase luni atât fizic, cât şi mental, pentru a ajunge la prima echipă“, a declarat Bramall.

Hednesford Town este echipa de la care a plecat în fotbalul mare şi fundaşul galez în vârstă de 32 de ani, Ashley Williams, transferat în vară de Everton, de la Swansea, pentru 14 milioane de euro.