Cu Felix în frunte, avem trădări multe / Juniorii Craiovei, fani afişaţi ai rivalelor Steaua şi Dinamo!!!

2
192

Soluţia lui Felix Grigore pentru perioada de un an în care Universitatea nu are dreptul de a legitima jucători: promovarea tinerilor de la echipa-satelit. Numai că de la o echipă care se zbate în subsolul ierarhiei Ligii a 3-a nu prea ar fi soluţii. Mai mult, „vârfurile” de la juniori, care au efectuat antrenamente cu prima echipă, sunt de fapt nişte mercenari, ca şi Felix Grigore. Doi dintre jucătorii care efectuează antrenamente cu prima echipă a Ştiinţei, Jurj şi Hreniuc, sunt fani declaraţi ai marilor rivale din Bucureşti, Steaua şi Dinamo. Cei doi nu se sfiesc să-şi afişeze simpatia pentru aceste grupări pe site-urile de socializare, stârnind mânia fanilor olteni. Jurj şi familia sa apăreau într-o fotografie pe facebook chiar în ziua meciului dintre FCSB şi Universitatea Craiova, însoţită de un mesaj de felicitări scris de tatăl lui Jurj pentru Reghecampf şi Papp, acesta din urmă marcând în poarta Craiovei!

(Sursă foto: craiova-maxima.ro)

În preajma Sărbătărorilor, un alt junior adus la Craiova anul trecut, Raul Hreniuc (foto), apărea pe facebook mândru nevoie mare în…tricoul lui Dinamo! Fanii au reacţionat vehement atât la adresa lui Hreniuc, dar mai ales faţă de conducerea clubului. „Fără niciun respect faţă de istoria Universităţii Craiova şi faţă de suporteri, un junior al Știinţei îşi afişează mândru simpatiile faţă de miliţieni. Este clar cât spirit alb-albastru li se insuflă la club, dacă “speranţele” exultă pe facebook cu simbolistica rivalelor de o viaţă; după ce familia Jurj juisa la succesul lui Reghe în faţa Craiovei, alt jucător de perspectivă n-are nicio problemă în a dispreţui clubul care a investit încredere şi bani în cariera sa” a fost replica suporterilor de craiova-maxima.ro.

Vina celor doi puşti (probabil sunt şi alţii la fel de „oltenizaţi”) este minoră în comparaţie cu cea a celor care conduc vremelnic destinele Ştiinţei. Cine să-i educe pe Jurj şi Hreniuc în spiritul Campioanei Unei Mari Iubiri, Felix Grigore?

“Noi, cei din club, împreună cu staff-ul tehnic ne-am decis să mergem pe omogenitate şi într-un timp cât mai scurt, să aducem un număr cât mai mare de jucători din pepiniera proprie, căci nouă ne trebuiesc jucători cu inimă, cu suflet de oltean” – asta declara Felix Grigore despre aceşti puşti “cu suflet de oltean” care public îşi recunosc simpatia pentru Steaua şi Dinamo.

De fapt, Felix Grigore are o antipatie faţă de juniorii crescuţi în Bănie, pe care a reuşit să-i alunge. Un caz concret este cel al căpitanului echipei under 17, Alin Dudea, căruia Felix Grigore nu i-a oferit o ofertă de prelungire a contractului, deşi jucătorul era obligat să o accepte, iar în cele din urmă acesta a fost racolat de Dinamo. Un alt junior de mare perspectivă pierdut de Craiova în ultima perioadă este internaţionalul de juniori Hery Kim, care a ajuns la Atletico Arad.

Comments are closed.