Cadru universitar în proces cu o fostă studentă pentru stabilirea paternităţii

2
1208

Conferenţiarul universitar dr. Bălună Radu-Nicolae, de la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova, a cunoscut-o pe studenta Roman Petruţa-Nineta, unde altundeva, decât la orele de curs. Ea avea ochii vioi şi săltăreţi, iar el inima zbanghie. Încât cursul de contabilitate şi Informatică în Gestiune (CIG) a devenit aşteptat de amândoi. Din această încrucişare de priviri seducătoare, Nineta Petruţa Roman s-a ales cu o notă frumoasă la examen, cu un conducător generos la lucrarea de licenţă, iar conf. univ. dr. Nicolae Radu Bălună cu un… copil. Căruia va trebui să-i recunoască paternitatea pe cale judecătorească. Până acum cauza (dosar nr. 28294/215/2011) a avut mai multe termene de judecată, soluţia urmând a se da după toate probabilităţile la 17.01.2012, când este fixat un nou termen. Până aici nimic neobişnuit, stabilirea paternităţii nefiind o cauză insolită. „Insolite” sunt doar părţile. Şi în primul rând „universitarul” Nicolae Radu Bălună, care are calitatea de  pârât. Cum şi-a propus să acceadă şi în Consiliul Profesoral al Facultăţii de Ştiinţe Economice, pentru a-şi continua ascensiunea didactică, problema cu paternitatea pică exact cum nu se putea „mai bine”. Fiindcă „bucătăria internă” a cauzei este realmente încărcată de condimente. Contactată telefonic, Nineta Petruţa Roman nu a vrut să comenteze.

 

2 COMENTARII

  1. acesti oameni care ne invata copilasii ar tr scosi afara din universitate sa lase loc si celor care sunt capabili ca ne-am saturat de pile….ce educatie poate sa dea el unor studenti dc el se preteaza la asa ceva, are sotie acasa vai de steaua lui…lui nevasta-sa nu a putut sa i faca copii i-a facut amantei:))) de batjocura…dar ce sa mai vb de asta cand toti sunt asa…este o moda in universitate…baiatul lui stefanescu merge la intrunirile d ela univ cu amanda, se plimba cu ea pe c43ntru de mana….asa ca aste anu sunt cazuri de dezbatut in p-resa ci pe masa decanilor…ar tr eliminati din sistem asemena panarame

  2. Ba pe vremea regimului bolsevic se facea carte de te lua mama dracului. Nu ca acum toate hartabalele (aici nu intra studentii seriosi cu o buna educatie)cica vor sa faca d-le o facultate , dar multi dintre asa zisi studenti au mintea blocata la Capra cu trei iezi si Punguta cu doi bani, ca de este greu cu invatatura si mintea de pus la contributie, mai bine unele pun curu la bataie. Pai cine este fraier cind o pitipoanca isi etaleaza silicoanele,nu materia de examen ce intra in programa de studiu nu de golaneala, mai ales si la cocalarii de bani gata. Asa le trebuie la asemenea risuri si hartabale. Un exa,en se trece in 3 moduri:
    1- Invatind cu sirguinta.
    2 Deasupra profesorului.
    3- Pe sub poarta sarutlui .

Comments are closed.