Panduru: “Avem acelaşi vis precum fanii Craiovei”

0
417

Noul antrenor secund al lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, Basarab Panduru, s-a acomodat deja în Bănie, el lucrând anterior cu staff-ul lui Reghecampf.   Primele declaraţii ale lui “Pandi” din postura de secund al Ştiinţei:

„Nu am venit într-un staff nou, îi cunosc pe toţi, am lucrat alături de aceşti colegi în Emirate, la Al Wasl, sunt nişte profesionişti cu toţii, bine pregătiţi, de mare calitate, băieţi extraordinari. Am fost la un meci amical înainte să vin, i-am cunoscut pe jucători, m-am simţit bine şi nu am avut nicio problemă să vin să-i ajut. Condiţiile de la Universitatea Craiova sunt de cel mai înalt nivel, se poate spune că suntem la nivel occidental. Şi visul nostru este acelaşi ca al spectatorilor craioveni, să luăm titlul şi vom face tot ce depinde de noi pentru a-l îndeplini. Fanii trebuie să ştie că facem totul pentru performanţă şi sper să vină să ne încurajeze la fiecare meci atunci când se poate. Nu ştiu dacă m-au apreciat fanii Craiovei când lucram la TV, e de discutat, dar, fiind expert, pe unii îi nemulţumeşti, pe unii nu. În cei 12 ani de televiziune am încercat să-mi fac treaba cât mai corect şi să spun ce văd de fiecare dată”.

Principalul rol al lui Basarab Panduru la Universitatea Craiova este de a studia adversarii şi de a-i oferi informaţii utile lui Laurenţiu Reghecampf, mai ales că acesta nu a fost familiarizat cu campionatul intern în ultimii ani, fiind plecat în ţările arabe, în timp ce Panduru a văzut aproape toate jocurile din Liga I, din postura de analist TV.

„Pandi citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu” a spus Reghecampf.